Dieta in hujšanje

+386 (0)40 464 820

Ne glede na to ali je vaš cilj shujšati, pridobiti mišično maso, ali pa le izboljšati svoje počutje in zmogljivosti,  je pravilna prehrana pomembna vsaj toliko kot trening.

Samo s kombinacijo vadbe in pravilne prehrane boste oblikovali svoje telo na dolgi rok. Večina diet je samo osredotočena na izgubo telesne teže, pomembno pa je tudi kje kilograme dejansko izgubimo. Ali so to mišice, maščoba ali samo izguba vode. Torej tehtnica ni vedno realni pokazatelj stanja našega telesa. Pomembno je, da izgubite maščobno in ne mišične mase. Če izgubite mišično maso, se lahko hitro znajdete v začaranem krogu, ko telo upočasni metabolizem teža pa se noče zmanjšati. Da pa se vam to ne bi pripetilo, vam nudim svetovanje glede prehrane, po želji pa tudi sestavo individualnega jedilnika glede na vaše potrebe in cilje.

Pri hujšanju in dieti je potreben individualen pristop, saj shujševalni program ne deluje isto za dve različni osebi. Pomagal vam bom, da boste pridobili zdrave življenjske navade brez stradanja.