Kolesarski treningi

+386 (0)40 464 820

Že dalj časa več ne napredujete? Si želite hitrejšega napredovanja in boljših rezultatov? Vam manjka tehničnega znanja? Si želite maksimalno izkoristiti omejen čas, ki ga imate na voljo za trening? Ali si enostavno  želite le dobro trenirati, skrb za planiranje in analizo treningov pa prepustiti trenerju?

Če ste na katero izmed zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, vam lahko s svojimi izkušnjami in znanjem pomagam pri tem. Še danes sem uspešen tekmovalec v gorskem kolesarstvu v disciplini kros in maraton. S kolesarstvom se ukvarjam že 15 let. V tem času sem dosegel že kar nekaj uspehov, izpostavil pa bi dve zmagi na državnem prvenstvu v članski kategoriji v letu 2012 in 2013. Osvojil pa sem tudi že dva naslova pokalnega prvaka Slovenije.SISTEM DELA:

Na začetku sodelovanja najprej izpolnete anketni vprašalnik, na podlagi katerega vidim pretekle izkušnje, cilje, želje in morebitne omejitve pri treniranju. Ko se dogovorimo o načinu dela ter o ciljih in željah, se opravi začetno testiranje na terenu ali pa mi dostavite podatke o rezultatih testiranja v laboratoriju.

Na podlagi vaših sposobnosti in zmožnosti vam pripravim individualni program treningov. Tako boste najboljše izkoristili svoj čas ter uskladili družinske in službene obveznosti. Trenirali boste z veseljem ter ostali motivirani, saj boste imeli zastavljene vedno nove cilje, ki jih boste uresničevali. Z individualnim pristopom k stranki so treningi ustrezno planirani, zato se izognemo napakam.

Ker vsi kolesarji nimajo enako visokih ciljev in finančnih zmožnosti, sem pripravil več paketov kolesarskih treningov, ki zadovoljijo tako top tekmovalca, kot rekreativca kateremu predstavlja izziv vzpon na Vršič.