On-line trening

+386 (0)40 464 820

Naj kilometri ne bodo ovira za uspeh pri zastavljenemu cilju.


On-line trenerstvo vam omogoča da trenirate z menoj tudi če niste iz Ljubljane ali Nove Gorice, kjer fizično delujem.  Vse pakete v okviru osebnega trenerstva (treningi v fitnesu, treningi na domu, treningi na prostem), vam nudim tudi v obliki on-line trenerstva. Razlika od osebnega trenerstva je le v tem, da z vami nisem fizično prisoten na vseh treningih.

Treniranje se izvaja preko elektronske pošte, telefona ali Skypa. Tako sem skozi celoten proces dosegljiv  kar omogoča  stalno podporo ter motivacijo.

Prednosti on-line treninga:
  • Ugodnejša cena
  • Treninge lahko opravljate kadarkoli v dnevu, saj niste dogovorjeni za uro s trenerjem
  • Tudi v tem paketu vam nudim začetne meritve in preverjanje napredka

SISTEM DELA:

Tako kot pri ostalih paketih, na začetku sodelovanja preko elektronske pošte najprej izpolnete anketni vprašalnik, na podlagi katerega vidim pretekle športne izkušnje, prehranske navade, želje ter morebitne omejitve pri treniranju. Na informativnem sestanku greva skupaj skozi izpolnjen vprašalnik na podlagi katerega določiva cilje ter se dogovoriva o načinu dela.

Čeprav gre za online treniranje, pa priporočam izbiro paketa kjer sta vključeni štiri ali vsaj dve uri mesečno z osebnim trenerjem. Tako vas lahko naučim pravilne izvedbe vaj, poleg tega pa se v tem paketu opravijo začetna testiranja in meritve (delež maščobne in mišične mase, gibljivost, vzdržljivost, mišično neravnovesje) upoštevajoč  vadbeni cilj in pretekle izkušnje.  Na podlagi rezultatov testiranja  ugotovim na katerih področjih ste odlični in katerim področjem bomo posvetili več časa.

Paket treningov brez zakupljenih ur osebnega trenerstva nudim le osebam, pri katerih se prepričam da izkušnje z vadbo moči že imajo in obvladajo pravilno tehniko izvedbe vaj.

Vadba s fitnes trenerjem omogoča kvaliteten in hiter napredek, saj sestavim individualni program vadbe, ter po želji prehranski načrt, ki je primeren samo za vas. Izberem primerne vaje, intenzivnost ter obremenitev glede na vaše sposobnosti. Čeprav ne gre za prisotnost trenerja na vseh treningih vseeno poskrbim da pridobite znanje pravilne izvedbe vaj.

Kaj pričakujem od vas?
Od vas pričakujem da vodite dnevnik treningov  in po potrebi kontrolo  prehranjevanja za določeno obdobje. Le tako bom lahko analiziral treninge ter prehranske  navade ter vam podal nasvete. Od vas pričakujem več kot od strank s katerimi sem osebno prisoten. Ostanite motivirani ter disciplinirani! Samo tako bomo skupaj uspeli!