Trening na domu

+386 (0)40 464 820

Zaradi različnih razlogov ne moreti obiskati fitnes studia, kljub temu pa si želite začeti z vadbo, poskrbeti za svoje telo ter urediti prehrano? Imamo odlično idejo za vas-osebno trenerstvo na domu. Obiščem vas  ob dogovorjenem terminu na domu ter prinesem s seboj rekvizite (blazino, uteži, gimnastična žoga...). Uporabimo lahko vašo opremo, ki stoji neizkoriščena doma (sobno kolo, orbitrek...). Da vas ne bodo otroci motili pri vaši vadbi lahko po dogovoru zagotovimo njihovo varstvo na vašem domu.

Presenečeni boste, kako učinkovit trening se da narediti na nekaj kvadratnih metrih.

Prednosti vadbe na domu:
  • Stalna prisotnost in nadzor trenerja
  • Znaten prihranek denarja pri nakupu fitnes karte
  • Prihranek časa za vožnjo do fitnes centra
  • Vadba v domačem okolju
  • Zagotovljena čistoča
  • Zasebnost
  • Možnost organizacije varstva otrok v vašem domu

SISTEM DELA:

Na začetku sodelovanja preko elektronske pošte najprej izpolnete anketni vprašalnik, na podlagi katerega vidim pretekle športne izkušnje, prehranske navade, želje ter morebitne omejitve pri treniranju. Na informativnem sestanku  greva skupaj skozi izpolnjen vprašalnik na podlagi katerega določiva cilje ter se dogovoriva o načinu dela.  Na prvi uri vadbe opraviva osnovne začetne meritve in testiranja (delež maščobne in mišične mase, gibljivost, mišično neravnovesje) upoštevajoč  vadbeni cilj in pretekle izkušnje.  Na podlagi rezultatov meritev  ugotovim na katerih področjih ste odlični in katerim področjem bomo posvetili več časa.

Vadba s fitnes trenerjem omogoča kvaliteten in hiter napredek, saj sestavim individualni program vadbe, ter po želji prehranski načrt, ki je primeren samo za vas. Izberem primerne vaje, intenzivnost ter obremenitev glede na vaše sposobnosti. Ob stalni prisotnosti je trening varen in možnost poškodb je minimalna.

Naloga trenerja je, da stalno sledi vadbenemu napredku in na podlagi tega prilagaja trening. S tem namenom se vodi evidenca treningov. Po določenemu obdobju s testiranji in meritvami preverjava napredek.