Trening na prostem

+386 (0)40 464 820

Zakaj bi zapravljali čas v zaprtih prostorih, ko se lahko raje odpravimo v naravo? Z malo domišljije se lahko tudi v naravi naredi učinkovit trening za moč. Trening na prostem predstavlja odlično izbiro za kombiniranje s kardio vadbo, ki še dodatno pripomore k izgubi kilogramov. Po dogovoru se lahko trening kombinira s treningi moči v fitnesu ali na domu.


Prednosti treninga na prostem:

  • Stalna prisotnost in nadzor trenerja
  • Vadba v naravnem okolju
  • Kombiniranje s kardio vadbo v naravi
  • Znaten prihranek denarja pri nakupu fitnes karte



SISTEM DELA:

Na začetku sodelovanja preko elektronske pošte izpolnete anketni vprašalnik, na podlagi katerega vidim pretekle športne izkušnje, prehranske navade, želje ter morebitne omejitve pri treniranju. Na informativnem sestanku  greva skupaj skozi izpolnjen vprašalnik na podlagi katerega določiva cilje ter se dogovoriva o načinu dela.  Na prvi uri vadbe opraviva osnovne začetne meritve in testiranja (delež maščobne in mišične mase, gibljivost, mišično neravnovesje) upoštevajoč  vadbeni cilj in pretekle izkušnje.  Na podlagi rezultatov meritev  ugotovim na katerih področjih ste odlični in katerim področjem bomo posvetili več časa.

Vadba s fitnes trenerjem omogoča kvaliteten in hiter napredek, saj sestavim individualni program vadbe, ter po želji prehranski načrt, ki je primeren samo za vas. Izberem primerne vaje, intenzivnost ter obremenitev glede na vaše sposobnosti. Ob stalni prisotnosti je trening varen in možnost poškodb je minimalna.

Naloga trenerja je, da stalno sledi vadbenemu napredku in na podlagi tega prilagaja trening. S tem namenom se vodi evidenca treningov. Po določenemu obdobju s testiranji in meritvami preverjava napredek.