sreda, 31. marec 2010

ZA ZAČETEK MALO O MENI

Pozdravljeni!

Končno sem si tudi sam ob spodbudi drugih ustvaril blog. V svojem blogu vam ne bom preveč nakladal, ker nisem ravno tip ki bi ga veselilo pisanje :). Poročal pa vam bom predvsem o tekmovanjih, katerih se bom udeleževal.


Za začetek naj vam povem malo o sebi. Sem Matjaž Budin, študent fakultete za šport. Že kot otrok nisem mogel živeti brez kolesa, s prijatelji smo raziskovali nove poti in osvajali razne vrhove. Pri 13. letih sem se včlanil v kolesarski klub HIT Casinos, kjer sem vztrajal sezono in pol, in dosegel svoje prve dobre rezultate. Vendar to je bil klub za cestno kolesarstvo, jaz pa sem imel željo da bi se preizkusil v gorskem kolesarstvu. Po končani sezoni sem se prepisal v gorsko kolesarski klub KK Bišport. Pri tem klubu sem začel nastopati v kategoriji mlajših mladincev. Moram priznati,da sem od svoje prve sezone v gorskem kolesarstvu pričakoval malo več, slabo pa mi tudi ni šlo. Naslednje leto je bilo po rezultatih gledano že boljše, še boljše pa ko sem bil 2. leto v kategoriji starejših mladincev. Kasneje sem prestopil v kategorijo mlajših članov - POD23, ki je bila tudi moja zadnja sezona za KK Bišport. Pred sezono 2006 sem zopet zamenjal klub, prestopil sem v MBK Črni Vrh. Od lanske sezone se klub komercialno imenuje MBK ORBEA, kajti glavni sponzor našega kluba je kolesarska trgovina ORBEA v Ljubljani, ki nam je tudi priskrbela kolesa Orbea in ostalo potrebno opremo.


V letošnji sezoni bom na tekmovanjih nastopal z najboljšim Orbeinim modelom kolesa, ORBEA ALMA TEAM z opremo SHIMANO XTR, vilicami FOX, komponentami PRO in gumami GEAX. Za treninge pa bom večinoma uporabljal specialko ORBEA ONIX.


Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil klubu MBK ORBEA, ki mi je za letošnjo sezono omogočil res dobre pogoje za trening in tekmovanja. Upam in tudi delam na tem, da bodo tudi moji rezultati izpolnili lastna pričakovanja in pričakovanja kluba.


Za konec naj še omenim, da kolesa Orbea in vso opremo, ki sem jo prej omenil najdete tudi v trgovini ORBEA v Ljubljani na Linhartovi 42.






0 komentarji:

Objavite komentar