Sestavine:
Spodnji sloj:
- Mandlji 100g
- Neoluščeno proso 30g
- Med 20g
- Mandljevo olje 20g
- Ovseni kosmiči 50g
- Kokosova moka 30g
- Kokosovi proteini 30g
- Kokosovo olje 90g
Postopek izdelave:
Proso na fino zmeljemo v kavnem mlinčku. V mešalnik damo mandlje, fino zmleto proso, med in mandljevo olje. Zmešamo na visoki hitrosti da dobimo enotno maso. Maso razporedimo po dnu manjšega pekača.
Proso na fino zmeljemo v kavnem mlinčku. V mešalnik damo mandlje, fino zmleto proso, med in mandljevo olje. Zmešamo na visoki hitrosti da dobimo enotno maso. Maso razporedimo po dnu manjšega pekača.
Nato v mešalniku zmešamo mlete ovsene kosmiče, kokosovo moko, kokosove proteine ter kokosovo olje. Zmešamo v mešalniku, da dobimo enotno maso ter jo čimbolj enakomerno razporedimo po spodnjem sloju mase v pekaču.
Pekač damo v hladilnik in ko se masa strdi, je sladica pripravljena.
Sestavine, ki jih uporabljam lahko dobite v Malincini spletni trgovini:
Mandlji: https://www.malinca.si/mandlji-iz-ekoloske-pridelave-125g.html
Neoluščeno proso: https://www.malinca.si/neolusceno-proso-500g.html
Ovseni kosmiči: https://www.malinca.si/ovseni-kosmici-0-5kg.html
Kokosovi proteini: https://www.malinca.si/kokos/beljakovine-kokos-500g.html
Pripravila: Ana Budin
0 komentarji:
Objavite komentar