ponedeljek, 23. november 2015

Presna čokolada z goji jagodami


Sestavine:

Kakavovo maslo: 50g
Pravi kakav: 50g
Kokosov sladkor: 30g
Goji jagode: 20g

Priprava:

V posodi stopimo kakavovo maslo, nato dodamo pravi kakav ter kokosov sladkor. Vse dobro premešamo. Krožnik obložimo s peki papirjem ter maso zlijemo na krožnik. Posipamo z goji jagodami ter damo v zamrzovalnik za 10-15 min....iiin slastna čokolada je pripravljena :)





Recept si lahko pogledate tudi v spodnjem videu



Sestavine, ki sem jih uporabila v receptu so iz Malincine spletne trgovine:

Kakavovo maslo: https://www.malinca.si/kakavovo-maslo-iz-ekoloske-pridelave-240g.html

Pravi kakav: https://www.malinca.si/kakav-v-prahu-iz-ekoloske-pridelave-125g.html

Kokosov sladkor: https://www.malinca.si/kokosov-sladkor-iz-ekoloske-pridelave-500g.html

Goji jagode: https://www.malinca.si/goji-jagode-100g.html








0 komentarji:

Objava komentarja